• Prima   -  Presa
  Presa
  ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   iunie   iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
  Astăzi marcăm Ziua mondială a mediului – 5 iunie
  Această zi se sărbătoreste în ziua de 5 iunie a fiecarui an şi constituie un prilej pentru institutiile guvernamentale, administratiile locale, asociatiile de tineri, organizatiile nonguvernamentale, intreprinzatori, inclusiv mass-media de a se mobiliza prin manifestări comune menite să atragă atenţia asupra necesităţii protejării factorilor de mediu.
  05.06.2015  
  Despre desfășurarea concursului profesional „Cel mai bun operator al stației de pompare”
  La eveniment au participat operatori ai stațiilor de pompare și inginerii-șefi din întreprinderile subordinate, care au vizitat una din cele mai mari stații de pompare SP-1 (Dubăsarii Vechi), s-au documentat cu parametrii tehnici, utilajul din dotare a stației de pompare.
  01.06.2015  

                       

Elaborarea paginii web a fost posibilă datorită grantului acordat Republicii Moldova de poporul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Corporaţiei Provocările Mileniului în cadrul Programului Compact. Informaţia prezentată pe această pagină web nu este informaţie oficială a Guvernului SUA şi nu reprezintă punctul de vedere sau poziţia Guvernului SUA sau Corporaţiei Provocările Mileniului.