• Prima   -  Presa  -  Despre desfășurarea concursului profesional „Cel mai bun operator al stației de pompare”

  Despre desfășurarea concursului profesional „Cel mai bun operator al stației de pompare”

   01.06.2015    800 Accesări        imprimare

  Votează: 5.0/5 (1 Vot )

  La eveniment au participat operatori ai stațiilor de pompare și inginerii-șefi din întreprinderile subordinate, care au vizitat una din cele mai mari stații de pompare SP-1 (Dubăsarii Vechi), s-au documentat cu parametrii tehnici, utilajul din dotare a stației de pompare.

  La etapa a doua a evenimentului, cei mai buni operatori ai stațiilor de pompare au participat la concursul teoretic și practic din domeniul profesional.

  Conform  rezultatelor  s-au  stabilit câştigătorii concursului profesional „Cel mai bun operator al staţiei de pompare” în baza testelor teoretice şi probelor practice din domeniul profesional, şi a acordat:

  Locul – I   d-lui  Gurița Vasile de la ÎS STI Hîncești, decorîndu-l cu diplomă de gradul I;

  Locul – II d-lui  Mozan Grigore  de la ÎS STI Bender,  decorîndu-l cu diplomă de gradul II;

  Locul – III d-lui   Pisarenco Marin de la ÎS STI Chișinău, decorîndu-l cu diplomă de gradul III.

  Membrii comisiei, d-nii Radu Cazacu-președintele grupului de lucru, Victor Cibotari, Alexandru Coronovschi, Constantin Roșca,  au menționat cunoștințele profunde teoretice și practice a majorității participanților la concurs.

   
  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase

                       

Elaborarea paginii web a fost posibilă datorită grantului acordat Republicii Moldova de poporul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Corporaţiei Provocările Mileniului în cadrul Programului Compact. Informaţia prezentată pe această pagină web nu este informaţie oficială a Guvernului SUA şi nu reprezintă punctul de vedere sau poziţia Guvernului SUA sau Corporaţiei Provocările Mileniului.